+40 726 234 342
+40 0371 177 633
Strada Dumitru Slugeru (DOAMNA GHICA PLAZA)
BL.I, parter, sector 2, Bucuresti
mobilierul comercial la comanda

Mobilierul comercial la comandă: creăm spații funcționale și atrăgătoare

14 martie 2024

În lumea competitivă a afacerilor, aspectul și funcționalitatea spațiului comercial sunt cruciale pentru atragerea clienților și creșterea vânzărilor. Mobilierul comercial la comandă este soluția ideală pentru a crea un mediu distinctiv și adaptat nevoilor fiecărui magazin sau afacere. De la proiectare la realizare, acest proces implică o serie de etape esențiale pentru a asigura rezultate de calitate și un spațiu comercial eficient.

Proiectare personalizată pentru succesul afacerii

Consultăm fiecare client în parte pentru a înțelege în profunzime nevoile și preferințele sale. Pornind de la aceste informații, dezvoltăm concepte de design personalizate, care să reflecte identitatea și viziunea afacerii respective.

Pentru ca proiectul să fie de succes, implicăm clientul în următoarele activități:

  • Consultație detaliată: Clientul este invitat să participe la o consultare detaliată în care poate împărtăși informații despre afacerea sa, obiectivele sale, stilul dorit și alte preferințe relevante.
  • Feedback și aprobare: După ce sunt prezentate conceptele inițiale de design, clientul are oportunitatea de a oferi feedback și sugestii pentru ajustări. Este important ca proiectul să fie revizuit și aprobat de către client înainte de a continua la următoarea etapă.

Mobilier modular: o soluție versatilă pentru spații comerciale

Oferim mobilier modular realizat dintr-o combinație variată de materiale, inclusiv oțel cromat, sticlă, PAL și MDF în diverse nuanțe. Această abordare modulară permite configurarea flexibilă a mobilierului pentru a se potrivi perfect cu spațiul și necesitățile comerciale.

Clientul nostru se implică în această etapă pentru a se asigura că materialele utilizate și configurarea sunt cele dorite pentru spațiul său comercial.

  • Selecția materialelor și finisajelor: Clientul este implicat în selecția materialelor și finisajelor pentru mobilier, inclusiv nuanțele de PAL, MDF, sticlă etc. Prin prezentarea unor mostre și opțiuni, clientul poate face alegeri care să se potrivească cu estetica și funcționalitatea spațiului său comercial.
  • Configurarea modulară: Împreună cu echipa de proiectare, clientul poate explora diferite opțiuni de configurare modulară a mobilierului pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale spațiului său comercial.

Sisteme inovatoare de expunere: maximizarea impactului vizual și funcționalitatea

Pentru a evidenția produsele și a maximiza impactul vizual, oferim sisteme inovatoare de expunere a mărfii. De la standuri liniare sau verticale la soluții circulare sau spiralate, punem la dispoziție opțiuni variate, reglabile sau fixe, adaptate fiecărei categorii de produse.

Oferim clientului nostru posibilitatea de a ne oferi feedback în această etapă:

  • Discuții despre expunere și prezentare: Clientul este invitat să ofere feedback cu privire la modul în care își dorește să fie expuse produsele sale. Acesta poate discuta despre preferințele sale în ceea ce privește standurile, vitrinele și alte elemente de expunere, iar echipa de proiectare poate oferi soluții adaptate.
  • Vizualizare și aprobare: Înainte de producție, clientul poate vizualiza schițe sau modele 3D ale mobilierului propus pentru a se asigura că se potrivește cu viziunea sa și cu nevoile sale comerciale.

Servicii profesionale gratuite: consultanță, proiect 3D, transport asigurat și montaj

Pentru a facilita procesul de achiziție și instalare a mobilierului, oferim servicii profesionale gratuite, incluzând consultanță detaliată, proiectare 3D pentru vizualizare și planificare optimă a spațiului, precum și transport asigurat până la destinație. Odată ajunși la destinația din București, realizăm și montaj pentru mobilier comercial la comandă.

  • Consultanță suplimentară: Pe parcursul întregului proces, clientul poate beneficia de consultanță suplimentară pentru a clarifica întrebări sau preocupări.
  • Aprobare și finalizare: Înainte de producție, clientul este implicat în aprobarea finală a designului și a tuturor detaliilor specifice. După finalizarea produsului, clientul este informat despre procesul de transport și montaj pentru a se asigura că totul decurge fără probleme.

Prin implicarea ta, clientul nostru, în fiecare etapă a procesului, te asigurăm că mobilierul comercial la comandă este exact ceea ce ți-ai dorit și că se potrivește perfect cu nevoile și cerințele tale specifice.

Cum ai în magazinul tău mobilierul comercial la comandă

Articolul scoate în evidență pașii de creare a mobilierului comercial la comandă și cum te implicăm în proces, pentru ca tu să beneficiezi de o amenajare deosebită.

Pentru a comanda, intră pe unul din produsele din catalog și dă click pe butonul Cere oferta. Vei ajunge pe pagina cu cererea ofetei unde completezi un formular. Formularul are un buton unde poți încărca schițe, dacă ai. Creează schițele de mână și adaugă dimensiunile aproximative ca să ne facem o idee asupra ceea ce ai nevoie. Te așteptăm.

magnifiercrosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram