+40 726 234 342
+40 0371 177 633
Strada Dumitru Slugeru (DOAMNA GHICA PLAZA)
BL.I, parter, sector 2, Bucuresti

Mobilier office, comercial, Horeca și rezidențial

 

Viziunea companiei

Viziunea noastră este de a proiecta și realiza mobilier la comandă pentru toată țara și în special mobilier office și comercial de înaltă calitate.

Misiunea noastră

După mai mulți ani de când suntem pe piață, am înțeles că un mobilier trainic se construiește cu materiale de calitate, fie că avem în vedere mobilierul construit din PAL, MDF sau HPL, dar și feroneria și accesoriile.

De aceea lucrăm cu o serie de furnizori care ne livrează materiale de calitate pentru ca noi să oferim la rândul nostru mobilier de calitate.

Clienții sunt partenerii noștri

Mobilierul la comandă necesită multă atenție pentru că este creat pentru spații și nevoi diverse, personalizate în cele mai mici detalii. Personalizarea mobilierului se face împreună cu clienții noștri și, de aceea, trecem împreună prin faza de proiectare pentru a stabili la milimetru cum va arăta viitorul mobilier.

magnifiercrosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram