+40 726 234 342
+40 0371 177 633
Strada Dumitru Slugeru (DOAMNA GHICA PLAZA)
BL.I, parter, sector 2, Bucuresti

  Cere oferta

  Pentru a incarca mai multe schite, va rugam sa le arhivati .zip, in limita a 25Mb. Fisierele permise pentru a fi incarcate sunt de tip: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.


    

  Cum comanzi mobila?

   

  Completeaza și trimite cererea de oferta

  Completeaza cateva date de contact impreuna cu o scurta detaliere a caracteristicilor mobilierului dorit. Sunt necesare cateva cote aproximative ale mobilierului pe comanda dorit si preferintele tale de culori si materiale.

  De asemenea, iti recomandam sa atasezi o schita sau un desen a piesei de mobilier solicitata.

  Proiectantul de serviciu te va contacta

  In  scurt timp vei fi contactat  telefonic sau prin e-mail  pentru a ti se cere detalii suplimentare si pentru a stabili o intalnire pentru masuratori in cazul in care datele trimise sunt insuficiente pentru stabilirea ofertei de pret. Masuratorile, consilierea si proiectul de mobilier sunt oferite GRATUIT clientilor nostri contractati.

  Vei primi o oferta de pret personalizata

  Dupa analiza datelor transmise, in scurt timp vei fi contactat telefonic sau prin e-mail si ti se va  prezenta oferta de pret pentru mobilierul pe comanda solicitat. Pretul se poate modifica fata de prima oferta in functie de materialele si accesoriile folosite. Doar impreuna putem ajunge la un echilibru buget-calitate-pret, adica oferta personalizata pentru mobilier pe comanda.

  magnifiercrosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram